2015年11月5日星期四

Sådan Stop Udvikling af kronisk nyresygdom (CKD)

Ikke alles kronisk nyresygdom (CKD) i sidste ende vil fremskridt i slutstadiet som kaldes uræmi i Kina. Det vil sige, med effektive beskyttelsesforanstaltninger, kronisk nyresygdom kan bringes under kontrol, og derefter giver sine syge til at leve en høj kvalitet liv. Høj kvalitet liv kan gøre folk føler håb og optimistisk, som vil bidrage til lengnow vores levetid. For folk, der lider af kronisk nyresygdom, hvis de ønsker at stoppe deres sygdom fremgang i slutstadiet, så følgende flere tips vil være givende.
● At have en sund og afbalanceret kost Medicineret bad for nyresygdom
Fejlernæring vil påvirke vores normale aktiviteter og forårsage en række abnormiteter. For eksempel, hvis vi er mangel på calcium, så ben krampe, træthed og uopmærksomhed og andre symptomer vil forekomme for os. Desuden fejlernæring kan også sænker immunitet, som gør os modtagelige for andre sygdomme. Derfor bør vi have en sund og afbalanceret kost. Hertil kommer, på grund af beskadigede nyrer, kan der være nogle tabuer for mennesker der lider af kronisk nyresygdom. I dette tilfælde skal de konsultere deres læge mere, for at være sikker på, hvad de skal avoid.What behandlinger er tilgængelige for fase 4 CKD behandlingsmuligheder for trin 4 kronisk nyresygdom (CKD)
● Regelmæssig undersøgelse om fysiske tilstand og sygdom tilstand
Rettidig undersøgelse kan hjælpe os med at vide klart om vores sygdom tilstand og hvis kronisk nyresygdom er forringet, så rettidig behandling bør gives til bekæmpelse af sygdommen. Desuden, hvis kronisk nyresygdom er forårsaget af andre sygdomme, såsom diabetes og forhøjet blodtryk, så har bedre kontrol over den primære sygdom er af stor betydning. Vi bør gøre eksamen regelmæssigt, således at vide klart om vores disease.Is Trin 4 CKD (kronisk nyresygdom) helbredes Herbal Medicine Behandler nyresygdom Akupunktur for nyresygdom
● Gør fysiske øvelser regelmæssigt
Korrekt fysiske øvelser gøre godt for at øge immunitet ved at fremme blodcirkulationen, som vil hjælpe os stoppe udviklingen af ​​kronisk nyresygdom. Som mennesker med kronisk nyresygdom ikke kan gøre drastiske øvelser, kan de vælge nogle moderate øvelser såsom gåture, jogging og spille Taiji.
● Danner en god vaner
Vi ved alle, at en dårlig vane har stor indflydelse på inddrivelse af mennesker med kronisk nyresygdom, så hvis de ønsker at stoppe udviklingen af ​​deres sygdom, så bør de sparke nogle dårlige vaner såsom rygning, drikke og opholder sig op.

Selvom kronisk nyresygdom er en umedgørlig sygdom, så længe vi får effektive behandlinger og vedtage nogle beskyttelsesforanstaltninger, så er det muligt for os at stoppe udviklingen af ​​vores sygdom. For mere information, kan du kontakte mig eller kontakt vores konsulent online.

没有评论:

发表评论