2015年11月14日星期六

Hvad kan vi gøre for at forsinke kronisk nyresygdom (CKD)

Når folk er diagnosticeret med kronisk nyresygdom (CKD), de er altid ivrig efter at vide, hvad de kan gøre for at forsinke udviklingen af ​​deres sygdom. Følgende flere foranstaltninger er nødvendige for patienter med kronisk nyresygdom til at vedtage.
Først og fremmest, når bliver diagnosticeret med kronisk nyresygdom, og uanset hvor alvorlig sygdommen er, bør patienterne få behandling så hurtigt som muligt. Vi ved alle, kronisk nyresygdom er svært at behandle, især når det udvikler sig til slutstadiet. For patienter med kronisk nyresygdom i tidligt stadie, måske er det ikke så svært for dem at styre deres sygdom og derefter få opsving. Men når kører til alvorlig tilstand, vil deres sygdom bringe dem mange bekymrende symptomer, som kan forårsage skader på vores andre organer. Derfor er afgørende for patienter med kronisk Nyre Disease.Herbal Medicin Behandler nyresygdom varm komprimere terapi for nyresygdom modtage behandling så hurtigt som muligt
Desuden bør patienter med kronisk nyresygdom forsøge at holde en god levende vane. For eksempel skal drikke og ryge blive sparket til patienter med kronisk nyresygdom. Drikke og rygning er skadelige for vores helbred, så de er de første, der skal slippe af med dem. Desuden er fornuftig kost er også vigtig i at hjælpe patienter komme sig. Patienter med hævelse og højt blodtryk bør undgå at indtage for meget vand, salt og protein, som kan forværre deres sygdom. Bortset fra, at gøre moderate øvelser såsom gåture og spille Tai Ji er også meget nyttigt for patienter til at forbedre deres immunity.How at forbedre prognosen for Trin 4 nyresygdom Will Trin 3 CKD Progress Into Stage 5 nyresvigt Akupunktur for nyresygdom
Derudover opretholde en god stemning er til gavn for patienter med kronisk nyresygdom. Godt humør kan bidrage til at forbedre patienternes appetit og søvn kvalitet, således at tilbyde patienterne en kvalitet liv højt.

Det er de grundlæggende ting for patienter at gøre, efter at de er diagnosticeret med kronisk nyresygdom. Blandt disse ting, i behandling inden for den kortest tid er det vigtigste, fordi det har et direkte forhold til patienternes helbredelse.

没有评论:

发表评论