2015年11月10日星期二

Sådan forhindrer kronisk nyresygdom (CKD) til patienter med diabetes

Diabetisk nefropati, som er en af ​​de fælles kronisk nyresygdom (CKD) er den vigtigste komplikation af diabetes. Patienter med Diabetic Nephropathy tegner sig for nær en tredjedel af patienterne med diabetes. Diabetisk nefropati gør fremskridt langsomt, og det er normalt vises blandt patienter, der har en lang historie af diabetes.
I den tidlige fase af diabetes nefropati, mikroalbuminuri er det eneste symptom. På dette tidspunkt, hvis vi ikke får vores sygdom styres effektivt, vil Diabetisk nefropati forværre og til sidst udvikler sig til kronisk nyresvigt. Derfor forhindrer forekomsten af ​​diabetisk nefropati hos patienter med diabetes er meget important.Is Dialyse Nødvendigt for diabetikere med Creatinin 6.2 Er der nogen måde at forbedre nyrefunktionen for diabetisk nefropati
Først og fremmest bør patienter med diabetes at gøre deres sygdom under kontrol. Langsigtet højt blodsukker kan føre til renal iskæmi og renal anoksi, øge blodets viskositet, øge det indre tryk i glomerualr blod kapillær. Gradvist, komplikationer såsom forhøjet blodtryk og nyresvigt vises. Ved at vedtage sukker-fri kost, laver øvelser og tager relaterede lægemidler kan patienterne holde deres blodsukker i det normale område og stabil for lang tid, for at reducere forekomsten af ​​diabetisk Nephropathy.How at behandle øjenproblemer for Diabetisk nefropati Hvorfor I Feel Kold med Diabetisk nefropati
Desuden, faldende blodtryk er også meget vigtigt for patienter med diabetes, der skal forhindre, at der indtræffer Diabetic Nephropathy. Tryk-sænkende behandling er af stor betydning for forbedring af glomerulær filtration. I den tidlige fase af Diabeties, behandling af forhøjet blodtryk sommetider er vigtigere end at kontrollere blodsukkeret. Højt blodtryk kan forårsage nyreskade, hvilket vil føre til kronisk nyresygdom. Så i den tidlige fase, regulering af blodtrykket er afgørende for at forebygge forekomsten af ​​Diabetic Nephropathy.

Desuden bør patienter med diabetes at gøre nyrefunktion test regelmæssigt. Nyreskade ikke sker pludseligt, og det er en fremadskridende proces. Diabetisk nefropati kan opdeles i fem faser i klinikken. Generelt, hvis blodsukker ikke får en effektiv kontrol, så diabetes vil blive omdannet til diabetisk nefropati uden at tilbyde patienterne nogen tydelige symptomer. Derved gør nyrefunktionen test er også nødvendig for patienter med diabetes.

没有评论:

发表评论