2015年11月1日星期日

Kost til nefrotisk syndrom Patient

Daglige kost er ganske vigtigt for patienter med nefrotisk syndrom. Sund kost kan bidrage til at forsinke udviklingen af ​​denne sygdom. Tværtimod kan usund kost forværre patienternes sygdom tilstand.
Patienter med nefrotisk syndrom har normalt høj risiko for hyperlipidæmi, hypoproteinæmi og hypocalcæmi. Læs om at vide mere information om kost for nefrotisk syndrom.
Low-protein kost Kost for reduktion af proteinuri i nefrotisk syndrom
Patienter med nefrotisk syndrom tabe mere end 3.5gram / dag, der forårsager hypoproteinemia. Så protein bør leveres. Dog vil udsivning af protein yderligere skade nyrerne. I dette tilfælde bør protein leveres moderat. Normalt daglige proteinindtag er summen af ​​to talværdier. Den ene er protein indtag af en rask person (1.0gram per kilogram legemsvægt per dag); den anden er mængden af ​​protein du har tabt i urinen per dag (du kan finde denne numeriske værdi i urinen prøvningsrapport). Hvad mere er, høj -kvaliteten er det bedste valg, såsom protein i fisk, skummetmælk, æggehvide og magert kød, etc.Food liste for nefrotisk syndrom med FSGS
Fedtfattig kost tilrådeligt Fødevarer til Glomerulonefrit Patienter med proteinuri Hvor meget kalorie bør gives til en nefrotisk syndrom Patient
Hyperlipoidemia er meget almindeligt for patient med nefrotisk syndrom. For at afhjælpe det, bør fedt undgås. Mad rig på opløselige fibre, såsom havre eller klid er suggested.Prohibited mad og frugt til nefrotisk syndrom Patienter
Low-natrium diæt Akupunktur for nyresygdom fytoterapi Behandler nyresygdom
Natrium i kosten bør være minimum for at undgå væskeophobning, hævelse og hypertension. De fødevarer, der er høj i natrium bør undgås, såsom saltede pickles, chutneys, karry, saltede eller dåse kød, og saltede cashewnødder, jordnødder, valnødder og pistacie. 2 til 3 gram salt per dag er OK.
D3-vitamin
Mistet Protein indeholder også bindende protein af vitamin D3. Tab af et sådant protein kan medføre mangel på vitamin D3, hvilket fører til hypocalcæmi. Det er grunden til, at patienter kan have muskelkrampe tider. Her fødevarer rig på vitamin D3 anbefales for eksempel gær.
Kalorier
Et højt kalorieindhold kost er nødvendigt, fordi tilstrækkelig kalorieindhold kunne spare protein. Imidlertid bør fedt undgås. Som nævnt ovenfor, patienter med nefrotisk syndrom tendens til at udvikle hyperlipoidemia.

Alle ovenstående er nogle principper for sund kost. Hvis du ikke har begynde at følge en sund kost, havde du bedre start det så tidligt som muligt. Jo tidligere du starter, jo flere fordele får du.

没有评论:

发表评论