Daglige kost er ganske vigtigt for patienter med nefrotisk syndrom. Sund kost
kan bidrage til at forsinke udviklingen af denne sygdom. Tværtimod kan usund
kost forværre patienternes sygdom tilstand.
Patienter med nefrotisk syndrom har normalt høj risiko for hyperlipidæmi,
hypoproteinæmi og hypocalcæmi. Læs om at vide mere information om kost for
nefrotisk syndrom.
Low-protein kost Kost for reduktion af proteinuri i nefrotisk syndrom
Patienter med nefrotisk syndrom tabe mere end 3.5gram / dag, der forårsager
hypoproteinemia. Så protein bør leveres. Dog vil udsivning af protein yderligere
skade nyrerne. I dette tilfælde bør protein leveres moderat. Normalt daglige
proteinindtag er summen af to talværdier. Den ene er protein indtag af en rask
person (1.0gram per kilogram legemsvægt per dag); den anden er mængden af
protein du har tabt i urinen per dag (du kan finde denne numeriske værdi i
urinen prøvningsrapport). Hvad mere er, høj -kvaliteten er det bedste valg,
såsom protein i fisk, skummetmælk, æggehvide og magert kød, etc.Food liste for
nefrotisk syndrom med FSGS
Fedtfattig kost tilrådeligt Fødevarer til Glomerulonefrit Patienter med
proteinuri Hvor meget kalorie bør gives til en nefrotisk syndrom Patient
Hyperlipoidemia er meget almindeligt for patient med nefrotisk syndrom. For
at afhjælpe det, bør fedt undgås. Mad rig på opløselige fibre, såsom havre eller
klid er suggested.Prohibited mad og frugt til nefrotisk syndrom Patienter
Low-natrium diæt Akupunktur for nyresygdom fytoterapi Behandler
nyresygdom
Natrium i kosten bør være minimum for at undgå væskeophobning, hævelse og
hypertension. De fødevarer, der er høj i natrium bør undgås, såsom saltede
pickles, chutneys, karry, saltede eller dåse kød, og saltede cashewnødder,
jordnødder, valnødder og pistacie. 2 til 3 gram salt per dag er OK.
D3-vitamin
Mistet Protein indeholder også bindende protein af vitamin D3. Tab af et
sådant protein kan medføre mangel på vitamin D3, hvilket fører til hypocalcæmi.
Det er grunden til, at patienter kan have muskelkrampe tider. Her fødevarer rig
på vitamin D3 anbefales for eksempel gær.
Kalorier
Et højt kalorieindhold kost er nødvendigt, fordi tilstrækkelig kalorieindhold
kunne spare protein. Imidlertid bør fedt undgås. Som nævnt ovenfor, patienter
med nefrotisk syndrom tendens til at udvikle hyperlipoidemia.
Alle ovenstående er nogle principper for sund kost. Hvis du ikke har begynde
at følge en sund kost, havde du bedre start det så tidligt som muligt. Jo
tidligere du starter, jo flere fordele får du.
没有评论:
发表评论