Som patient med kronisk nyresygdom, skal du kende begrænse indtagelsen af
salt er
godt for dig, men du kan ikke vide, at ikke alle patienter med kronisk
nyresygdom bør begrænse indtagelsen af salt. Så hvem der skal begrænse
indtagelsen af salt?
Hvorvidt patienter med kronisk nyresygdom bør begrænse indtagelsen af salt
afhænger af deres sygdom tilstand. Generelt, hvis patienter med kronisk
nyresygdom har hævelse, forhøjet blodtryk og hjerteinsufficiens, så bør de
begrænse indtagelsen af salt. Salt er rig på natrium og det formål at begrænse
salt indtagelse er at forhindre tilbageholdelse af natrium i legemet, hvilket
vil forårsage tilbageholdelse af vand i kroppen. Alvorlig tilbageholdelse af
vand i kroppen vil forværre hævelse og dermed at gøre højt blodtryk svært at
være controlled.Chronic nyresygdom (CKD) Trin 3 fytoterapi Behandler
nyresygdom
Kost med begrænset salt kan primært opdelt i to typer, som omfatter
saltfattig kost og frit saltkost. Saltfattig diæt betyder natrium udbuddet er
omkring to syntes milligram om dagen. Hertil kommer, at i deres kost,
patienterne bør undgås at tage saltede fødevarer såsom pickles, saltet æg, pølse
og fine tørrede nudler. Tilsvarende med patienter, der er med lav-salt kost;
patienter med gratis-salt kost kan heller ikke tage saltede fødevarer. Udover,
indtagelse af salt for dem er omkring tusind milligram.Treatments at bremse
udviklingen af fase 3 kronisk nyresygdom Hvilke behandlinger er tilgængelige
for Trin 4 CKD
For patienter med nefrotisk syndrom, er deres hævelse forårsaget af
hypoproteinæmi; derfor i deres daglige liv, bør de indtage nok protein og
energi. Men saltfattig kost og frit saltkost er let at føre til lav appetit, som
vil have en dårlig indflydelse på indtagelse af protein og kalorier. Desuden er
det for patienter med stædige hævelse, er det svært for dem at acceptere
langsigtede saltfattig diæt og frit saltkost; dermed for patienter med nefrotisk
syndrom, bør indtagelsen af salt være under deres tolerance og har ingen
indflydelse på deres appetite.My nyrer kun Betjening Omkring 17%: hvad betyder
det
Faktisk, for patienter med kronisk nyresygdom, hvilket begrænser indtagelse
af salt er at begrænse indtagelsen af natrium; dermed, bortset fra at begrænse
indtagelsen af salt, fødevarer, der indeholder store mængder af natrium også
bør undgås. Disse fødevarer konkluderer tang, selleri, konserverede æg, fennikel
og bagepulver fødevarer og så videre. For mere information, kan du kontakte mig
eller kontakt vores konsulent online.
没有评论:
发表评论