2015年11月9日星期一

Salt er ikke et tabu for hver patient med kronisk nyresygdom

Som patient med kronisk nyresygdom, skal du kende begrænse indtagelsen af ​​salt er
godt for dig, men du kan ikke vide, at ikke alle patienter med kronisk nyresygdom bør begrænse indtagelsen af ​​salt. Så hvem der skal begrænse indtagelsen af ​​salt?
Hvorvidt patienter med kronisk nyresygdom bør begrænse indtagelsen af ​​salt afhænger af deres sygdom tilstand. Generelt, hvis patienter med kronisk nyresygdom har hævelse, forhøjet blodtryk og hjerteinsufficiens, så bør de begrænse indtagelsen af ​​salt. Salt er rig på natrium og det formål at begrænse salt indtagelse er at forhindre tilbageholdelse af natrium i legemet, hvilket vil forårsage tilbageholdelse af vand i kroppen. Alvorlig tilbageholdelse af vand i kroppen vil forværre hævelse og dermed at gøre højt blodtryk svært at være controlled.Chronic nyresygdom (CKD) Trin 3 fytoterapi Behandler nyresygdom
Kost med begrænset salt kan primært opdelt i to typer, som omfatter saltfattig kost og frit saltkost. Saltfattig diæt betyder natrium udbuddet er omkring to syntes milligram om dagen. Hertil kommer, at i deres kost, patienterne bør undgås at tage saltede fødevarer såsom pickles, saltet æg, pølse og fine tørrede nudler. Tilsvarende med patienter, der er med lav-salt kost; patienter med gratis-salt kost kan heller ikke tage saltede fødevarer. Udover, indtagelse af salt for dem er omkring tusind milligram.Treatments at bremse udviklingen af ​​fase 3 kronisk nyresygdom Hvilke behandlinger er tilgængelige for Trin 4 CKD
For patienter med nefrotisk syndrom, er deres hævelse forårsaget af hypoproteinæmi; derfor i deres daglige liv, bør de indtage nok protein og energi. Men saltfattig kost og frit saltkost er let at føre til lav appetit, som vil have en dårlig indflydelse på indtagelse af protein og kalorier. Desuden er det for patienter med stædige hævelse, er det svært for dem at acceptere langsigtede saltfattig diæt og frit saltkost; dermed for patienter med nefrotisk syndrom, bør indtagelsen af ​​salt være under deres tolerance og har ingen indflydelse på deres appetite.My nyrer kun Betjening Omkring 17%: hvad betyder det

Faktisk, for patienter med kronisk nyresygdom, hvilket begrænser indtagelse af salt er at begrænse indtagelsen af ​​natrium; dermed, bortset fra at begrænse indtagelsen af ​​salt, fødevarer, der indeholder store mængder af natrium også bør undgås. Disse fødevarer konkluderer tang, selleri, konserverede æg, fennikel og bagepulver fødevarer og så videre. For mere information, kan du kontakte mig eller kontakt vores konsulent online.

没有评论:

发表评论