2015年11月10日星期二

Can Patienter med kronisk nyresygdom Have Mælk

Som en af ​​de optimale morgenmad, kan mælk altid få folks præference, især børns. Mælk er rig på varierer næringsstoffer, derfor vi altid betragte det som den bedste mad for os at vælge. Mens, når det kommer til patienter med kronisk nyresygdom, er det stadig godt for dem at drikke mælk?
Faktum er grund af den overflod af calcium og høj kvalitet protein i mælk, det er godt for patienter med kronisk nyresygdom at drikke noget mælk. Men selvom de får lov til at have mælk, nogle principper bør følges, mens folk drikker.
Først og fremmest på grund af den dårlige indflydelse på mave-funktioner, bør patienter med kronisk nyresygdom undgå at drikke for meget kold mælk. Kold mælk kan give anledning til mild diarré, hvilket gør de næringsstoffer i mælk ikke kan absorberes fully.What slags mælk kan Dialyse Patient Drink
For det andet, før drikker mælk, kan nogle patienter har for vane at madlavning mælk under høj temperatur. Faktisk bør denne form for vane blive sparket, fordi høj temperatur madlavning vil reducere den ernæringsmæssige værdi af mælk. Med virkningerne af høj temperatur, vil protein i mælk forvandle gelé-lignende tilstand fra kolloid tilstand, hvilket resulterer i forekomsten af ​​deposition. Den bedste metode til opvarmning af mælk er at sætte sække mælk i varmt vand til omkring fem minut.
For det tredje bør surhedsgrad drikke undgås samtidig med at drikke mælk. Omkring firs procent af protein i mælk er kasein og PH-værdi i mælk lavere end 4,6, vil så massiv kasein indbetale. Deponeret protein er svært at blive fordøjet af mennesker, og det kan resultere i dyspepsi eller diarré (Diarré i nyresygdom). Derved for patienter med kronisk nyresygdom, bør de afværge drikke mælk og surhedsgrad drik together.Foods skal undgås for fase 3 Kronisk nyresvigt Er Melatonin en god søvn Aide til CKD Trin 3
For det fjerde er patienter med kronisk nyresygdom ikke lov til at drikke mælk på tom mave. Hvis de gør, vil mælken bo i en kort tid i deres mave. Som et resultat, før næringsstoffer i mælk fordøjes eller absorberes, vil blive fjernet for at tyktarmen, som forårsager spild af ernæring. Derved ligegyldigt for patienter med kronisk nyresygdom eller vores raske mennesker, spise nogle fødevarer, før drikker mælk er better.What er effekten af ​​laktose mælk på CKD-patienter Mælk Udskiftninger for nyresygdom og diabetes
For det femte bør patienter med kronisk nyresygdom undgå at drikke mælk en time før eller efter at tage piller. Mineralske stoffer i mælk kan reagere med ingredienser i medicin, som vil påvirke medicinsk virkning. Derfor undgå at drikke mælk en time før eller efter at tage piller er også meget nødvendigt.

Mælk spiller sådan fælles rolle i vores hverdag, at vi altid ignorere de principper, vi bør være opmærksomme på. Faktisk, foruden mælk, der er mange fødevarer, hvis acceptabelt indtag bør være under forslagene fra læger eller diætister. I et ord, bør patienter med kronisk nyresygdom betale meget mere opmærksomhed i deres kost, for at undgå en forværring af deres sygdom. For mere information, kan du kontakte mig eller kontakt vores konsulent online.

没有评论:

发表评论