2015年11月10日星期二

Hvad skal patienter med nyresygdom i slutstadiet Do

I øjeblikket er de tre behandlinger om terminal nyresygdom er dialyse, nyretransplantation og kinesisk medicin. For patienter med nyresygdom i slutstadiet, bortset fra at modtage behandling, er der flere vigtige punkter for dem at være opmærksomme på i deres daglige liv.
● holde balancen af ​​vand og elektrolyt samt lindre acidose.
På baggrund af deres sygdom tilstand, bør patienter med nyresygdom i slutstadiet justere indtaget af vand og salt. Generelt bør de have saltfattig kost og undgå forekomst af hyperkaliæmi. Som for acidose, kan patienterne tage natriumbicarbonat. Desuden bør de begrænse indtagelsen af ​​fosfor samt supplement calcium og aktiveret vitamin D.
● alimentorisk. Behandlingsmuligheder for trin 5 nyresygdom
Patienter med terminal nyresygdom bør sørge indtagelse af tilstrækkelig energi. Low-protein kost kan lindre symptomerne og dermed at bremse udviklingen af ​​nyresvigt (denne metode er ikke egnet til patienter med alvorlig proteinuri, tilbageholdelse af vand og natrium, komplikationer, fordøjelseskanal inflammation, og disse, som ikke modtager tilstrækkelige kalorieindhold ). Generelt indtag af protein 0,5 til 0,75 gram per dag per kg (legemsvægt). Blandt disse protein indtages af patienter, 65-75 procent af dem er af høj kvalitet protein og indtagelsen af ​​vegetabilsk protein bør være limited.Can slutstadiet nyresygdom vendes eller forbedret
● Behandl Anemia.Is der et Medicin for terminal nyresygdom (ESRD)
For patienter med nyresygdom i slutstadiet, kan de bruge rekombinant erythrogenin korrekt. Normalt gør subkutan injektion i to til tre gange om ugen og 3000 hver time.Can ESRD patienter i dialyse Lose tarm kontrol
● behandle forhøjet blodtryk.

Forhøjet blodtryk er bundet op med nedsat progressiv skade. Test blodtryk og derefter holde det i det normale område er nyttige i at forsinke udsmykningen af ​​deres sygdom. I mellemtiden, bedre kontrol med blodtrykket bidrager også til at forebygge høre svigt og cerebrovaskulær sygdom. Den ledende metode til behandling af blodtryk omfatter saltfattig diæt, udtagning af antihypertensiv medicin og den rette brug af vanddrivende.

没有评论:

发表评论