2015年10月28日星期三

The Daily Care for polycystisk nyresygdom (PKD) Patienter

Udover behandling, i det daglige liv, hvad skal patienter med polycystisk nyresygdom (PKD) gøre? I denne passage, vil vi først og fremmest introducere, hvad patienter med polycystisk nyresygdom (PKD) bør være opmærksomme på.
For det første, hvis patienterne har symptomer eller har forhøjet serum kreatinin, bør de begrænse indtagelsen af ​​salt og protein. Polycystisk nyresygdom skyldes den unormale proliferation af renale epitelceller. Når de er beskadiget, vil udledningen af ​​urin blive påvirket, hvilket fører til ødem. Så patienter med PKD bør begrænse indtagelsen af ​​salt eller andet, vil ødem eller hævelse blive alvorlige.
For det andet bør polycystisk nyresygdom (PKD) patienter har nok søvn og holde godt for dårligt humør kan fremskynde væksten af ​​cyster. Må ikke sove for sent. Selv i en ferie, vi har flere fridage, skal du holde regelmæssig vane og følg tidsplaner strictly.Is der nogen sammenhæng mellem PKD og Lymphedema
For det tredje gør ikke anstrengende motion som hoppe, lang tid vågne, og så videre, som kan ramme de cyster, der vokser ud af nyre, der fører bruddet på cyste. Hvis cyster bløder, vil infektion ske. Og hvis bughinden er beskadiget, vil peritonitis finde sted, hvilket kan endog truer patienternes liv. Som for motion, kan de vælge yoga, jogging, og så videre, som er langsom og moderat og gøre godt til at styrke immunforsvaret evne polycystisk nyresygdom (PKD) patients.Could Stage 5 nyresygdom Patient Nyd forlystelsespark forlystelser
For det fjerde, stoppe med at ryge og drikke alkohol, som begge kan øge væksten af ​​cyster. Desuden bør de ikke have for krydret mad og havet fødevarer, som begge kan også stimulere væksten af ​​cyster samt. De kan ikke spise dyrets indre organer, især lever i slagtning, forbliver mange giftstoffer i leveren på grund af leverens afladning toksiner funktion. Hvis polycystisk nyresygdom (PKD) patienter har mere lever, vil det forværre den condition.Is Kalium niveau af 5,36 en bekymring Sådan Formindsk cyste med polycystisk nyresygdom (PKD)

Til sidst, bør de have mere mad rig på vitamin og jern såsom frugt og grøntsager. Polycystisk nyresygdom (PKD) patienter kan også have mere basale fødevarer. PKD patienterne bør holde lav protein diæt, og undgå at spise bønner produkt som bønner ostemasse, som vil producere mere kvælstof, og øge arbejdet byrden af ​​den beskadigede nyre.

没有评论:

发表评论