2015年10月28日星期三

Er wheatgrass nyttigt for nyresygdom

Hvedegræs findes ofte i sunde fødevarer butikker og juice barer. Så her vil vi fokusere på oversigten over wheatgrass, om det er nyttigt til behandling af nyresygdomme.
Oversigt over wheatgrass Akupunktur for nyresygdom
Wheatgrass er en helt naturlig produkt, der indeholder kulhydrater, proteiner, fedtsyrer, 17 aminosyrer, 13 vitaminer, 10 mineraler og mere end 100 typer af enzymer, fibre og klorofyl, der er gavnlige i disse aspekter af udrensning, nærende, og alkalizing vores body.Chinese Frugt og grønt Consumed af Fase 4 nyresvigt
Hvedegræs i Nyresygdom kan jeg have wheatgrass Med FSGS
Da wheatgrass omfatter således så mange ernæring og sammen med kendte nogen bivirkninger, så det er sikkert at indtage det dagligt som en del af kosten. Men der er ingen tilgængelige videnskabelige beviser for, at wheatgrass kan helbrede eller forebygge nogen sygdom.
Faktisk wheatgrass er højt indhold af kalium, mens den for patienter med kronisk nyresygdom (CKD), deres nyrer har en lav evne til at udskille den overmuch kalium. Så wheatgrass bør undgås til CKD-patienter. Vi bør også have konceptet, at ikke alle de naturlige fødevarer er sikre at vores body.Can Trin 4 CKD Patient Spis Cottage Cheese Herbal Medicine Behandler nyresygdom
På grund af den grund, at wheatgrass er en ekstremt kraftfuld mad, så selv for den normale enhver af os, behøver vi ikke at drikke en masse af det på én gang. I starten skal du blot drikke 30ml per dag, og husk at følge wheatgrass saft med en lige mængde vand, fordi indtaget af wheatgrass selv alene kan understrege dine nyrer.

Så wheatgrass er generelt ikke nyttigt for nyresygdom, især når dine nyrer er stærkt beskadiget, så de ikke kan udskille disse affald eller toksiner i din krop.

没有评论:

发表评论