2015年10月28日星期三

Kinesiske urter for protein i urinen i nyresygdom

Hvorfor er der protein i urinen?
I de fleste tilfælde, protein i urin er et tegn på nyresygdom. Protein er stoppet i at blive lækket gennem glomerualr membranfiltrering og forekomsten af ​​massive protein i urinen viser, at membranfiltrering er beskadiget. Glomerulære filtration membran er sammensat af flere typer af funktionelle celler, og når nogle af disse renale iboende celler er beskadiget, vil filtrering funktion forringes, og som et resultat, kan protein ikke forhindres i at være leaked.How Kan jeg få denne kinesiske Urter til Nyre Manglende
Når nyrerne ikke fungerer godt, protein begynder at lække fra blodet til urinen. Til gengæld udsivning af protein yderligere skader nyrerne. Derfor helbredelse af protein i urinen spiller en vigtig rolle i at bremse udviklingen af ​​nyresygdom.
Hvordan kinesiske urter behandle protein i urinen? Urtemedicin Behandler nyresygdom Proteinuri og nyresygdom

Kinesiske urter kan udvide blodkarrene i kroppen, kan de forbedre blod syImmunotherapy og har funktionen af ​​anti-frost, anti-inflammatoriske og undgå trombopoiese i kroppen. Kinesiske urter kan hjælpe os med at løse de skader nyrefunktion og forny nyre funktioner. Hvad mere er, kan de reparere de beskadigede celler i nyrerne og stoppe protein urin dannelse. Når epitelceller repareres, vil glomeruli ikke lække protein mere. Så Micro-kinesisk medicin Osmotherapy i Shijiazhuang hospital nyresygdom betragtes som en permanent behandling. Med hensyn til immunterapi, er det ofte anvendes til genopbygning nyrefunktion, når en patients nyrefunktionen er nedsat ved gentagen tilbagefald af protein i urinen.

没有评论:

发表评论