2015年10月28日星期三

Ramdev afhjælpe for proteinuri i Indien

Swami Ramdev, bl.a. Baba Ramdev (hindi) har vundet rigdom og Anseelsen gennem venture i yoga, alternativ medicin, nyresygdomme, herunder middel mod proteinuri, etc. Mere information findes i det følgende.
Måske mange af os er ikke bekendt med denne indiske Ramdev Remedy eller Ayurveda afhjælpe. Så du må hverken ved hvordan man bruger Ayurveda til at behandle proteinuri.
For at vide, hvordan Ayurveda eller Ramdev behandle proteinuri, først lad os vide, hvordan proteinuri producerer.
Årsagerne til proteinuri omfatter mange punkter. Blandt dem, den væsentligste årsag til proteinuri skyldes udsivning af glomerulus har overskredet nyretubuli 'reabsorption kapacitet, så disse proteiner vil blive udskilt af kroppen sammen med urinen, opstår derved proteinuri. Fremkomsten af ​​proteinuri indikerer ofte en nyresygdom, så behandlingen er nødvendig for at undergo.Proteinuria og nyresygdom behandling for nyresygdom Patienter med vægtøgning og proteinuri
Vi kan se nøglen til behandling for proteinuri er at behandle nyresygdom, eller de beskadigede nyrer. Ramdev retsmidler for proteinuri kunne opnås ved erstatning for nyresygdomme ved yogiske retsmidler.
Yogiske retsmidler omfatter ofte disse yogaøvelser. For eksempel, surya Namaskar, SUPT brajasan, saskasan, gomukhasan, makarasan, ustrasan, bhujangasan osv alle af dem er yoga relaterede øvelser til afhjælpning af nyresygdomme. Udover disse øvelser, er der mange naturlige lægemidler, der er til gavn for nyrerne. Du kan søge disse lægemidler eller andet sted else.Diet for reduktion af proteinuri i nefrotisk syndrom Creatinin 272, proteinuri ++, diabetes i ti år
Ud over de indiske-stil øvelser og lægemidler, der er til gavn for nyrerne, er der mange lignende øvelser og medicin i kinesisk. For eksempel, kinesisk Tai ji, Martial Art samt mange naturlige kinesisk medicin er også effektive til beskyttelse nyrerne, og de har også nogle funktioner i behandling nyre-sygdomme, herunder behandling af proteinuri.

Udover Ramdev middel mod proteinuri i Indien, her anbefaler vi Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som er en perfekt kombination med traditionel kinesisk medicin og moderne Osmotherapy teknologi, og det er effektivt til behandling af nyre- sygdomme, så proteinuri vil ikke tilbagefald igen .

没有评论:

发表评论