2015年10月28日星期三

Kost (Food) for kronisk nyresygdom (CKD)

Det forlyder, at GFR, som er en forkortelse for glomerulære filtrationshastighed, kan måle, hvor godt nyrerne filtrerer affald ud af blodet. Under normale driftsforhold, GFR på 80 til 120 ml / min i trin 3 af kronisk nyresygdom, det falder så lavt som 30-59 ml / min. Hvad mere er, kost (mad) eller ernæring spiller også en vigtig rolle i forebyggelsen af ​​komplikationer og stoppe det fra at udvikle sig til stadie 4 kronisk nyresygdom (CKD). Generelt er de principper er som følger:
1. magert kød
Det forlyder, at fase 3 kronisk nyresygdom (CKD) patienter bør spise 0,6 g protein pr kg kropsvægt hver dag. Det betyder, at en person, der vejer 150 lbs. vil være nødvendigt at spise 41 g protein på daglig basis. Kylling, svinekød, og andre magert kød er alle egnede. Fedt er virkelig forbudt især for dem, der har nefrotisk syndrom.
2. lav natrium diæt Hvilken type grøntsager er Tilladt for CKD patienter
Når nyrerne er beskadiget, vil det være vanskeligt at opretholde normale niveauer af natrium og væske i blodet. I dette tilfælde, hvis vi tager mere natrium, vil kroppen bevarer væske, hvilket førte ødem eller hævelse eller vattersot i øjenlåg, ankler, fødder, ben og endda hænder. Undgå høj natrium snacks som chips, saltede saltkringler, saltet popcorn og fastfood. Erstatte dem med alternativer lavt natrium, såsom usaltet popcorn, usaltet saltkringler og usaltede kiks.
3. Lav-Fosfor fødevarer for at undgå for fase 3 Kronisk nyresvigt
Nyre har funktion justere elektrolyt. Når nyrerne er beskadiget, fosfor stige. Øget fosfor føre til lave calcium niveauer. Udskift højt fosfor fødevarer med lavere fosfor alternativer, såsom hårde slik, frosne frugt pops, sorbet, flødeost, ris mælk, popcorn og klare bløde drinks.Things skal undgås for trin 3 CKDHome Retsmidler for trin 3 kronisk nyresygdom bør du Drik mere med kronisk nyresygdom Trin 3
4. Lav-Kalium
Når nyrerne stoppe med at arbejde ordentligt, bliver det vanskeligt for dem at kontrollere mængden af ​​kalium i blodet. Forhøjede kalium niveauer føre til træthed, muskel lammelse, uregelmæssig hjerterytme og andre alvorlige problemer, så reducere mængden af ​​kalium i kosten hjælper med at forebygge komplikationer. Undgå frugt og grøntsager med et højt niveau af kalium. Disse fødevarer omfatter bananer, appelsiner, kiwier, kartofler og søde kartofler.

Udover kost eller mad, behandling er også kritisk til fødevarer eller kost kan virkelig betragtes som naturlige behandlinger og bistår de terapeutiske foranstaltninger.

没有评论:

发表评论