2015年10月8日星期四

De årsager og symptomer på diabetisk nefropati

Hvad er diabetisk nefropati?
Nefropati betyder nyresygdom eller skade. Diabetisk nefropati er skader på nyrerne forårsaget af diabetes. I alvorlige tilfælde kan det føre til nyresvigt. Men ikke alle med diabetes har nyreskader.
Hvad er årsagen til diabetisk nefropati?
Nyrerne har mange bittesmå blodkar, der filter affald fra dit blod. Højt blodsukker fra Diabetes kan ødelægge disse blodkar. Over tid, nyrerne ikke er i stand til at udføre sit arbejde så godt. Senere kan det stoppe med at arbejde helt. Dette kaldes nyresvigt.
Af grunde lægerne endnu ikke forstår, kun nogle mennesker, der har diabetes får nyreskader. Ud af 100 mennesker med diabetes, vil så mange som 40 får nyreskader.
Visse ting gør dig mere tilbøjelige til at få Diabetic nefropati. Hvis du også har forhøjet blodtryk eller forhøjet kolesterol, eller hvis du ryger, din risiko er højere. Også, indianere, afroamerikanere og hispanics (især mexicanske amerikanerne) har en højere risiko.
Hvad er symptomerne på diabetisk nefropati?
Der er ingen symptomer i de tidlige stadier. Så det er vigtigt at have regelmæssige urinprøver for at finde nyreskader tidligt. Sommetider tidlig nyreskader kan være reversed.Can Regelmæssig Lemon Juice Drinking Protect Diabetic fra nyresvigt
Det første tegn på nyreskader er en lille mængde af protein i urinen, som findes ved en simpel urin test.Is Dialyse Nødvendigt for diabetikere med Creatinin 6.2 ayurvedisk behandling for diabetisk nyresygdom
Som skader på nyrerne bliver værre, dit blodtryk stiger. Dit kolesterol og triglyceridniveauer stiger også. Da dine nyrer er mindre i stand til at udføre deres arbejde, kan du opleve hævelse i kroppen, først i dine fødder og ben.
Diabetisk nefropati bringer masser af ulejlighed at patienternes daglige liv. Ud fra ovenstående oplysninger, skal du have haft en generel idé om diabetisk nefropati. For at forhindre, at den udvikler sig til nyresvigt, en effektiv behandling synes at være meget vigtig. I mange andre lande, den vigtigste behandling er medicin til at sænke dit blodtryk og forhindre eller forsinke skader på nyrerne. Disse lægemidler omfatter angiotensin-konverterende enzymhæmmere, også kaldet ACE-hæmmere og angiotensin II-receptor-blokkere, også kaldet ARB'er. Du kan være nødt til at tage mere end et lægemiddel, især hvis du også har forhøjet blodtryk.

Men flere og flere diabetisk nefropati patienter vælger at modtage behandling på vores hospital, hvilket betyder, at kun medicinen er ikke nok. Men i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, Immunterapi bliver den mest effektive behandling for diabetisk nefropati patienter, og vi håber, at vores Immunterapi kunne hjælpe mere og mere Diabetisk nefropati eller andre nyresygdom patienter.

没有评论:

发表评论