2015年10月8日星期四

Hud dialyse i Shijiazhuang hospitalet nyresygdom

Indledning Disse verandaer indeholder med forbehandlet kinesisk urtemedicin, ved at tilføje dem til boblebad bad. De siges at forbedre blodcirkulationen, forbedre oplevelsen af ​​badning, og fungere som et redskab for medicinske stoffer ved direkte
Introduktion
Disse verandaer indeholder med forbehandlet kinesisk urtemedicin, ved at tilføje dem til boblebad bad. De siges at forbedre blodcirkulationen, forbedre oplevelsen af ​​badning, og fungere som et redskab for medicinske stoffer ved direkte hud absorption og osmose.
Lægeurter ændring af det osmotiske balance i vand, således at medicinen absorberes af huden via osmose. Også huden er kroppens største organ, som har en kraftig ekskretionsorganerne funktion, medicineret bad metode er at afgifte toksiner i kroppen med brug af huden magtfulde ekskretionsorganerne funktion og for at mindske byrden på nyrerne.
Under varmt bad vi ofte bruger traditionel kinesisk medicin gennem badet for at fremme neurohumorale immune følgende at stimulere nerveenderne, og for at forbedre den fysiologiske aktivitet af de indre organer. Det har også den fordel at forbedre kroppens anti oxidant kapaciteter, med stigninger i glutathion og reduktion af urinsyre, hvilket betyder bedre håndtering af de belastninger i sygdom.
Således at der opnås en rolle i afgiftning gennem sved. I løbet af behandlingen, vil patienten være i sved, anbefales det at forbruge store mængder af vand, når badning, for at øge effektiviteten af ​​osmose.

Denne metode er blevet anvendt i tusinder af år i kinesisk historie, er et effektivt middel af den gamle behandling af nefrotisk. Kinesisk medicin badning har indlysende resultat på at behandle hånd, fod følelsesløshed, søvnløshed, kronisk nefritis, ødem, nyresvigt, reumatiske nefropati, diabetisk nefropati. Og disse kinesisk medicin har forskellige formuleringer ifølge forskellige årsager.

没有评论:

发表评论