2015年10月28日星期三

Kost til kronisk nyresygdom (CKD)

Mange patienter er løbende spørger mit råd om kosten for kronisk nyresygdom (CKD), så jeg ønsker at tale om dette spørgsmål til jer alle.
Kronisk nyresygdom (CKD) er forårsaget af mange grunde med den karakteristiske af fordelingen af ​​nyrefunktionen. Ved hjælp af passende kost, kan kronisk nyresygdom (CKD) kontrolleres og undgås.
En daglig kost, der indeholder følgende mineralske ingredienser bør være strengt kontrolleret:
Kalium
Det normale niveau af indtag af kalium er 3.5-5.0mEq / l, så man undgår indtagelse af kost, der er højere end dette interval er meget vigtigt. Det meste, vi forbruger kalium gennem mælk, yoghurt, frugt, søde kartofler og animalsk protein. Kalium-baserede salt produkter, vinter grøntsagssaft og squash, bør imidlertid være avoided.Is Der en kost, der CKD Trin 4 Patient Kan Følg
Natrium
Den højere saltindtag, den højere risiko for kronisk nyresygdom (CKD), hypertension og hjertesygdomme vi får. Så en stor mængde af natrium indtag bør begrænses. Basalt set, konserves, pickles, røget kød, nogle frosne fødevarer, smelteost, pakket chips, junkfood og kiks bør undgås. En natrium indtag på mindre end 5 mg er tilstrækkeligt for os at holde sig sund.
Protein Kinesiske Frugt og grønt Consumed af Fase 4 nyresvigt
Et behov for at forbruge protein for at holde sig sund, men ikke i overskud. Hovedsageligt, kød, fisk og mejeriprodukter er de vigtigste kilder til protein. Grænsen for daglige indtag er 0,75 g per kilogram af ens samlede kropsvægt.
Fosfor Liste over mad, der er god til fase 4 CKD
Fosfor forbruget til normale mennesker er 2.7-4.6mg / dl. Noget, der indeholder fosfor mere end dette beløb bør reduceres. Generelt øl og kolde drikke, kakao relaterede drikkevarer og nødder og bønner typer bør undgås.
Væsker Protein Grænser for CKD Stage 4 Patienter
For normale mennesker, indtagelse af væske er afgørende, dog væskeindtag skal overvåges for kronisk nyresygdom (CKD) patienter. Væsker mere end 1.4L bør være avoided.Home Remedy for trin 4 kronisk nyresygdom

Så det er de grundlæggende kost retningslinje for kronisk nyresygdom (CKD) patienter. Specifikke instrukser bør gives af læger.

没有评论:

发表评论