2015年10月8日星期四

Hvordan til at lindre kløe hud i kronisk nyresygdom (CKD) Trin 5

I sidste ende fase af nyresvigt eller kronisk nyresygdom (CKD) etape 5, synes mange symptomer såsom træthed, åndenød, tør hud, vandladning ændringer, gigt, tørst, ondt i ryg og endda kløe hud eller kløende hud, der er på grund af opbygning af fosfater (fosfor) og uræmisk toksiner. Uræmi er ophobning af nitrogenholdige affaldsstoffer i blodet (urea), der typisk udskilles via urinen. Men fordi nyrerne og ikke fungerer så godt, som de kunne, de er i stand til at fjerne alle affaldet products.Skin Kløe og nyresygdom
Her er 5 vigtigste tips til den naturlige behandling for, hvordan at aflaste kløe hud i nyresvigt eller kronisk nyresygdom (CKD) fase 5.
1. Spis en sund kost og motion regelmæssigt
tage kosttilskud såsom fiskeolie, C-vitamin (mindre end 1.5ga dag), glycin, Cordyceps (og det er kun toppen af ​​isbjerget), praksis mindfulness (meditation - tankegang) Har Nyre Bakterier forårsage hud Kløe sygdom
2. chickweed Sådan Ease Hud Kløe til hæmodialyse patienter
Fuglegræs er en fabelagtig plante, og er nok det bedste anlæg for at reducere kløe i enhver form for tilstand. Hovedsagelig anvendes i forhold såsom eksem og dermatitis, hvor kløe er involveret, vil du finde det en beroligende og helende creme til huden. Normalt tilgængelig i de fleste sundhedsmæssige butikker, hvor det er klar gjort til en creme, salve eller salve.
3. Homøopati
Du er nødt til at matche op homøopatiske der passer til din tilstand bedst. Det behøver ikke at være en perfekt match, men tættere kampen jo bedre. Her er hvad jeg mener med følgende homøopatiske midler ...
- Arsenicum er bedst til: kløe, kildrende, kravle, brændende. Værre efter kløe.
- Carbolicum Acidum er bedst til: kløe, prikkende, brændende, følelsesløshed. Bedre efter at ridse (men vender tilbage snart).
- Mezereum er bedst til: intens kløe, føles som om insekter gennemsøgning over huden. Værre efter kløe.
- Dolichos er bedst til: intens kløe, koldt vand gør kløende hud brænde. Du kan lide af constipation.Acupuncture for nyresygdom
Hvilke af disse retsmidler passer dine symptomer mest?
4. Bath behandlinger: bad behandlinger er stor, når du gør en indsats, fordi de slags dræbe 3 fluer med ét smæk, idet: rengøring, behandling, og afslappende. Bagepulver bad: Nyd dig selv i 15-30 minutter ved hjælp af en kop bagepulver pr fuld badekar. Dette fungerer ved at trække ud toksiner. Men hvis huden er brudt, bagepulver bør ikke anvendes.
5. Behandling med kinesisk urtemedicin urtemedicin Behandler nyresygdom
Kinesisk urtemedicin har en lang historie, under hvis ansøgning, har det vist sig at være effektiv i en række sygdomme uden bivirkninger. Det kan justere balancen af ​​indre miljøet og øge immunitet. Desuden kan kinesisk urtemedicin også forbedre blodcirkulationen, opløse blod immobilitet og skabe et bedre indre miljø, som kan blokere roden af ​​kløende hud i slutstadiet af nyresvigt, der er mange giftstoffer i blodet til nyrerne undlader især i kronisk nyresygdom (CKD) fase 5.

Yderligere oplysninger om, hvordan man kan lindre kløe hud i kronisk nyresygdom (CKD) etape 5, skal du have en ny meddelelse med os eller efterlade en besked.

没有评论:

发表评论