2015年10月28日星期三

Kan grøn te Hjælp Du Reserve terminal nyresygdom (ESRD)

Som sommeren kommer, er der forskellige former for kølig drink er elsket af os på markedet. Vi er meget fortrolig med grøn te, vidste vi tydeligt, at det kan forbedre niveauet af blodsukker og forebygge diabetes. Theophyllin i grøn te kan hjælpe os med at slippe tri oxypurine fra kroppen.
Der er mange former for Lægemidler ingredienser i grøn te, funktionerne af grøn te er som følger:
1. Koffein, te polyfenoler i grøn te har den funktion antioxidation, forbedre immunsystemet evne i vores krop, anti-inflammatorisk, reducere niveauet af blodtryk og fedt og blodsukker, forbedre anæmi, Beskyttelse endotelceller, mod arterie aterosklerose og så on.Acupuncture for nyresygdom
2. Folinsyre og andre vitaminer kan frigive svaghed og fremme diurese.
3. Koffein i grøn te kan stimulere nyrerne, fremmer sive ud urinen toksin e hurtigere, forbedre nyrerne filteret sats og reducere den tid af toksin opholder sig i kidney.Can End-stage nyresygdom vendes eller Forbedret
4. Kliniske virkninger: Drikke grøn te kan hjælpe med at behandle Primær nefrotisk syndrom, virkningerne af grøn te er bedre end traditionel hornone behandling.
5. Hvad er mere, kan grøn te hjælpe os med at undgå infektion og blodprop og har ingen side effects.Suggestion til ESRD patienter til at forbedre nyrefunktionen Er der en Medicin for terminal nyresygdom (ESRD)
Men i dag, grøn te på markedet er blevet tilføjet for meget sukker og vand, således at funktionen af ​​grøn te faldt kraftigt. Så den bedste måde at drikke grøn te for patienter med nyresygdom er at lave en kop grøn te ved dig selv derhjemme.

For de spørgsmål, om grøn te kan reservere uræmi, vi ikke tror det. For patienter med nyresygdom i slutstadiet (ESRD), er der kun ringe funktion af nyre i deres organer, har cellerne i nyrerne er beskadiget meget, så du skal bedste behandling til at reparere de beskadigede celler. Den seneste behandling i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital har hjulpet mange patienter reserve uræmi. Hvis du er interesseret denne nye behandling, kan du konsultere eksperter om linjen.

没有评论:

发表评论