2015年10月28日星期三

Gennemsnitlige periode liv patient efter nyretransplantation

Hvorfor patienter har brug for nyretransplantation?
For patienter, der har slutstadiet af nyresygdom, havde næsten alle nyrefunktionen tabt. Som nyren kan hjælpe med at rense ud giftstoffet i vores krop, når nyrerne er beskadiget, vil det toksiske stof bo i vores krop at skade andre organer i kroppen. Dette er grunden til, at patienter har brug for nyretransplantation.
Gennemsnit af perioden levetid patient efter nyretransplantation
Generelt gennemsnittet af livsperiode ændres fra det ene til andre. Ca. 30% kan leve mere end 10 år. Men det er ikke bestemt situation. Vi har set patienterne lever for kun 2-3 måneder efter nyretransplantation, har vi også set patienter lever i 20 år efter nyretransplantation. Jeg har set en patient, der havde nyretransplantation levet i 43 år. Så det er meget vanskeligt for os at lave en konklusion. Hvis du betaler meget opmærksom på din kost og livsstil, kan du leve længere, end det er. Hvis du var ligeglad detaljerne i dit liv, kan bare en kold true din life.How Er nyresvigt Patient Få Nyre Donor
Effektiv behandling for patienter, der skal gøre nyretransplantation
Effektiv behandling for patienter, der er at gøre nyretransplantation i vores hospital, som har meget gode effekter i behandling af slutstadiet nyresygdom, kan det hjælpe patienter i slutstadiet af nyresygdom regulere immunforsvaret og forbedre immun ability.Does Nettle Tea forstyrre CellCept til nyrepatienter Hvad er den gennemsnitlige overlevelsestid på Nyre Transplant Patient
Effektiv behandling for patienter efter nyretransplantation
Effektiv behandling for patienter efter nyretransplantation er Micro-kinesisk medicin, som kan løse de beskadigede celler og forny nyrefunktionen. det kan også mindske højt blodtryk og andre komplikationer.

For nyre patient, der havde gjort nyretransplantation, vi har brug for at give dem mere kærlighed og mere pleje og tage mere opmærksom på dem.

没有评论:

发表评论