2015年10月28日星期三

Hvordan man kan opretholde en lav kalium diæt for nyrepatienter?

Kalium er et mineral, der findes i mange fødevarer. Det spiller en rolle i at holde din hjerterytme regelmæssig og dine muskler arbejder rigtigt, bidrager til at opretholde væskebalancen, og tillader nerverne til at fungere korrekt.
Nyrerne opretholde det korrekte niveau af kalium i blodet. Det er en opgave for sunde nyrer til at holde den rette mængde af kalium i kroppen. Folk, der har kronisk nyresygdom, skal dog begrænse mængden af ​​kalium i deres kost for at holde deres kalium niveau tæt på det normale. ou kan føle en vis svaghed, følelsesløshed og snurren, hvis din kalium er på et højt niveau. Hvis din kalium bliver for høj, kan det forårsage en uregelmæssig hjerterytme eller et hjerteanfald.
Denne artikel vil diskutere, hvordan man spiser en lav kalium kost for kronisk nyresygdom patients.Could Kalium ordineret til Kramper have forværret CKD
Næsten alle fødevarer indeholder nogle kalium, så det vigtigste er at vælge fødevarer med lavt kalium niveau, når possible.What er forholdet mellem kreatinin og kalium i Renal Disease
Læg mærke til portionsstørrelse ved beregningen af ​​mængden af ​​kalium i en fødevare; en stor portion af et lavt indhold af kalium fødevarer kan have mere kalium end en lille servering af en fødevare med et højt kalium.
Fødevarer med lavt indhold af kalium: Vegetarisk kost for Patientsikkerhed med Creatinin på 5,4 og kalium på 4,4
Frugt - en til tre af lavt kalium frugter dagligt.
Grøntsager - To til tre hver dag af lave kalium grøntsager.
Dagbog og Calcium Rich Foods - En eller to, lavt kalium valg.
Kød og alternativerne - Tre til syv med omkring 15% i kalorier.
Korn - fire til syv.

Reduktion kalium niveauer i grøntsager -For Kartofler, søde kartofler, gulerødder, rødbeder, og Rutabagas: 1. Skræl og placere den vegetabilske i koldt 2.water, så de vil ikke darken.3.Slice vegetabilsk 1/8 tommer thick.4. Skyl i varmt vand i et par sekunder. 5. Soak i mindst to timer i varmt vand. Brug ti gange mængden af ​​vand til mængden af ​​grøntsager. Hvis iblødsætning længere, skifte vand hver fjerde time. Skyl under varmt vand igen i et par sekunder.

没有评论:

发表评论