2015年10月28日星期三

Naturlige måder at genvinde nyrefunktion

Fortæl dig nogle naturlige måder at genvinde din nyre! Arten måde at øge nyrefunktion er ved at foretage nogle justeringer i din kost og livsstil. Der er også tre effektive behandlinger omfatter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, Immunterapi og stamcelleterapi. De kan hjælpe dig med at genvinde nyresygdom patienternes nyrefunktion naturligvis.
1. Styring din vægt er en naturlig måde at genvinde nyrefunktion
Hold din vægt under kontrol. Hvis du er overvægtige eller fede, du løber risikoen for at udvikle diabetes, som er en risikofaktor for nyresygdom. Undgå højt kalorieindhold, højt fedtindhold fødevarer og forarbejdede kulhydrater. Spis næringsrige fødevarer som frugt, grøntsager, magert kød, frø og nødder i stedet. Det er meget let for dig at gøre dette. Hvad mere er, vil det gøre dig ser mere smuk og sundere.
2. Afgifter er en naturlig måde at genvinde nyrefunktionen Akupunktur for nyresygdom Moxibustion og nyresygdom
Få noget motion. Motion kan hjælpe med at forbedre cirkulation og mobilitet, og det kan arbejde sammen med din kost for at holde din vægt under kontrol. Målet for 30 minutters moderat motion mindst tre dage om ugen. Nogle eksempler er svømning, cykling, løb, styrketræning og vandreture. Moderate niveauer af motion bør give dig en følelse af at være lidt forpustet og hjælpe dig holde sundhed state.How kan jeg hente dette kinesiske Urter til nyresvigt Herbal Medicine Behandler nyresygdom
3. Kost er en naturlig måde at genvinde nyrefunktion kinesiske Urter til bedre nyrefunktion Massage og nyresygdom
Se dit proteinindtag. Hvis nyrerne fungerer korrekt, affald får fjernet og protein forbliver i blodet. Men når nyrerne er svage, proteinet kan ikke få adskilt fra affald. Hvis du har lavt nyrefunktion, ikke spiser store mængder, som det ville være tilfældet med en høj-protein kost. Hold dig til de RDA protein retningslinjer for 10 til 35 procent af din samlede daglige kalorieindtag. Kost er også en art måde at genvinde dig nyrefunktion.

De tre naturlige måder, der er nævnt ovenfor for at genvinde din nyrefunktion, vi håber, at denne artikel kan være nogen hjælp for patienter nyresygdom. Bestemt, er der ingen tvivl om, at en effektiv behandling er den bedste måde at genvinde patienternes nyrefunktion, det nyeste effektiv behandling i 2012 omfatter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, Immunterapi og stamcelleterapi, hvis du har brug for flere oplysninger om de tre specielle behandlinger , skal du bede om fra nyre eksperter linje.

没有评论:

发表评论