2015年10月28日星期三

Levetid efter dialyse for kronisk nyresygdom (CKD) patienter

Langsigtet dialyse er livreddende for patienter med nyresygdom i slutstadiet. Men i kronisk nyresygdom (CKD) patienter med flere komorbide tilstande, dialyse kan faktisk være forgæves, og konservativ ledelse er tilrådeligt. Vi studerede den forventede levetid for kinesiske kronisk nyresygdom (CKD) patienter, der behandles konservativt.
Vi revideret 63 på hinanden følgende kronisk nyresygdom (CKD) patienter, som blev behandlet konservativt i vores center. Varighed overlevelse blev beregnet fra datoen for første vurdering til dialyse, samt den forventede dato for at behøve dialyse baseret på tidligere tendens i nyrefunktionen decline.What Kan jeg gøre for at forhindre besvimelsesanfald under dialyse Forvaltning af Sore Ankel i dialysepatienter
Ved afslutningen af ​​observationsperioden, døde 55 patienter. Tolv patienter døde før den forventede dato for at behøve dialyse på grund af ikke-forbundne årsager, mens 36 dødsfald direkte tilskrives nyresvigt. Den mediane samlede overlevelse efter indledende vurdering for dialyse var 41,3 måneder. Den mediane samlede overlevelse var 6,58 måneder fra den teoretiske dato for at skulle dialyse. Overlevelsen fra den teoretiske dato for at skulle dialyse korrelerede ikke med patientens alder, køn, diabetisk status eller baseline renal function.What er tegn Man Needs Dialyse Will Dialyse være en permanent situation for nyresvigt Patient
I kinesiske kronisk nyresygdom (CKD) patienter behandlet konservativt, median overlevelse er omkring 6 måneder efter den teoretiske dato for at skulle dialyse. Vores resultat giver en vigtig oplysning for beslutningen af ​​dialyse og patient rådgivning.

Så for kronisk nyresygdom (CKD) patienter, som havde dialyse, er nødvendig for patienter en effektiv behandling. Som en nyre professionel sygehus, har vi særbehandling af patienter, som havde dialyse. Mere info, rådføre sig med eksperter på linje gratis.

没有评论:

发表评论