2015年10月8日星期四

Den mest effektive behandling for kronisk Nefritis

Kronisk nefritis er inflammation af nefroner i nyrerne. Det er meget almindeligt hos unge voksne og folk af midaldrende. Kronisk nefritis opstår på grund af langsom, gradvis ødelæggelse af glomeruli i nyren, med det fortsatte tab af nyrefunktion, når nyrerne ikke er i stand til at gøre filtrering korrekt, opstår derefter kronisk nefritis.
Symptomer på Kronisk Nefritis inkluderer: proteinuri, blod i urinen, hovedpine, generaliseret kløe, kvalme og opkastning, hyppige hikke, vægttab, nedsat urinproduktion, muskeltrækninger, nedsat følelse og så videre.
I klinisk, er patienter med kronisk Nefritis normalt behandles med medicin. Aktuel terapi omfatter aggressiv behandling af højt tryk med ACE-hæmmere eller angiogenese receptor-blokkere til at bremse den manglende progression nyre. Immunosuppressive eller kortikosteroider andre medikamenter kan anvendes til at behandle nogle af årsagerne til kronisk Nefritis. Kosten restriktioner på salt, protein, væsker og andre stoffer kan anbefales at hjælpe med at kontrollere højt blodtryk eller nyre failure.How at forbedre prognosen for kronisk Nefritis vil du anbefale Astragalus for Kroniske Nefritis Patienter
I de senere år er flere og flere patienter med kronisk Nefritis udvikle sig til nyresvigt eller uræmi, som fortæller os, at den medicin er ikke nok, det bare helbreder symptomerne, men ikke den egentlige årsag til sygdommen. I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, vi vedtager Stem celleterapi til behandling af kronisk Nefritis og hjælpe dem med at undgå dialysebehandling og en nyretransplantation.
Hot Komprimer terapi for kronisk Nefritis

Formålet med Immunterapi er at hjælpe de kroniske nephritis patienter reparere det beskadigede glomeruli og genoprette det medfødte immunsystem af den menneskelige krop. Efter at vi fjerne alle de toksiner og de immunkomplekser i blod, selvom de avancerede blod oprensningsteknikker, vil vi bruge de immunosuppressive lægemidler for at stoppe immun betændelse reaktion. Med hensyn til de immunkomplekser deponeringen i nyrer, bruger vi kinesisk urtemedicin til at fjerne dem. Også kinesisk urtemedicin vil blive brugt til at reparere de beskadigede nyrer ved at give de næringsstoffer til de beskadigede nyrer.

没有评论:

发表评论