2015年10月28日星期三

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen Naturligvis

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen naturligt? Generelt udover behandling, der er nogle naturlige måder, som kan hjælpe med at lindre nyresygdom, der går som følger:
1. hvile og massage
Når folk ikke kan have tilstrækkelig hvile, vil glomeruli i nyrerne udføre mere arbejde og få trætte efter en lang tid der vises insufficiens af blod og ilt. I dette tilfælde vil de normale glomeruli gøre mere arbejde for at erstatte den beskadigede en.
At eftergive, patienter med nyresygdom brug for mere hvile, hvilket kan gøre hele kroppen afslappet. Massage er en god måde at hjælpe de iboende celler afslappet for det kan fremme blodcirkulationen og dermed forbedre mikro-cirkulation på samme tid og lindre den utilstrækkelige blod og ilt i nyrerne. Herefter kan nogle beskadigede iboende celler i nyren vende normal.
2. begrænse den seksuelle aktivitet jeg har 11% nyrefunktion: Kunne jeg Reverse Det
Blandt patienter nyresygdom i sidste stadie, kvinder i dialyse er meget lettere at have seksuel dysfunktion. 84% af alle kvinder og 55% af seksuelt aktive kvinder i undersøgelsen har oplevet seksuelle problemer. I dette tilfælde vil seksuel aktivitet forværre nyre function.Kidney Manglende Med 15% Funktion: Når Dialyse Er Needed
3. Ayurveda terapi behandling for fase 4 nyresvigt med 17% nyrefunktion
Den er rettet mod behandling, og det behandler krop, sjæl og hjerte som en helhed, der lægges vægt på, som er en harmonisk tilstand af mennesker og natur. Den fokuserer på at ændre livet attitude og justerer ubalance i kroppen. I Indien, regeringen lægger mere vægt på Ayurveda behandling, og det er virkelig spiller en vigtig rolle i behandling af sygdomme, herunder nyresygdomme.
4. Akupunktur Akupunktur for nyresygdom
Det bruges til at stimulere Shenyu punkt, som kan øge udskillelsen funktion. Udledningen mængde phenolrødt bliver mere åbenlyst. De røde blodlegemer, hvide blodlegemer og protein i urinen vende mindre eller endog forsvinde. Blodtrykket falder, ødem lindrer samt i overensstemmelse hermed.
5. kinesisk medicin urtemedicin Behandler nyresygdom

Den har en lang historie og er der indvindes af urter i naturen, som ikke har nogen bivirkning og kan forbedre blodcirkulationen og reparere beskadigede iboende celler i nyren. I de seneste år for at gøre det mere bekvemt, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er oprettet, som er mere effektiv og praktisk og lettere at betjene.

没有评论:

发表评论