2015年10月28日星期三

Ledelse af fase 2 kronisk nyresygdom i 2015

Trin 2 kronisk nyresygdom er let at komme til nyre er stadig i erstatning fase. Så længe vi træffe effektive renseforanstaltninger og har en god ledelse til at hjælpe behandlingen, vil effekten være godt. Sådan håndteres? Det går som følger:
1. Gør blodprøve og urin-test til at overvåge protein i urinen, serumkreatinin, osv Desuden ECT-test er også nødvendigt, som kan fortælle os GFR, som afspejler, hvordan nyre funktioner og er en forkortelse for glomerulære filtrationshastighed.
2. Hold en sund kost er også nødvendigt.
Begræns indtag af raffinerede og forarbejdede fødevarer med et højt sukker og natrium
Vælg og forberede fødevarer med mindre salt eller høje natrium ingredienser
Hold proteinindtag inden Daily Referenceindtag (DRI) niveau anbefales til raske mennesker
Forbruge DRI for vitaminer og mineraler
Kalium og fosfor er normalt ikke begrænset, medmindre blodet er over det normale
3. Hold fase 2 nyresygdom patienter kroniske 'blodtryk på et sundt niveau
a) 125/75 for dem med diabetes
b) 130/85 for ikke-diabetes og ikke-proteinuri
c) 125/75 for ikke-diabetes med proteinuri
4. Stop drikke alkohol og rygning. Lang tid drikke vin eller alkohol kan føre til anæmi og forstyrrelse af blodceller. Former for blødning skyldes den dårlige absorption af mave og tarme, hvilket også føre til lav udnyttelse forholdet vitamin. Desuden kan den øgede udledning af vitamin føre til hyperlipidæmi.

5. Stop kaffe. Lang tid drikke kaffe kan gøre patienter med stadie 2 nyresygdom har nyresten, som kan øge byrden af ​​nyrerne. Elementerne i kaffe kan øge mængden af ​​calcium i urinen, som er hovedårsagen til, at patienter har nyresten.

没有评论:

发表评论