2015年10月28日星期三

Kost Plan for patienter med nyresygdom

For mange patienter, der lider af nyresygdom, bør Kost behandlingsplan ikke overses, fordi passende kost kan styre udviklingen af ​​sygdommen og har også andre uventede funktioner. Tag en look.Acupuncture for nyresygdom fytoterapi Behandler nyresygdom
Nyrer filter toksiner og affald fra vores krop, og også, de regulerer væske- og elektrolyt niveauer for at holde dem i balance. Men når der er nyresygdom, vores nyrerne kan ikke opfylde sin opgave som før. På dette tidspunkt, kan Mennesker med nyresygdom ændre deres kostvaner for at mindske det yderligere pres på deres kidneys.Green Bønner for kronisk nyresygdom Patienter
I virkeligheden er der ingen kost, der er godt for alle med nyresygdom. Grunden er enkel. Nyresygdomme er komplicerede, og der er mange specifikke sygdomme vedrørende nyresygdom. Så efter din nyresygdom er blevet behørigt inspiceret og forvaltes, skal du måske din læge samt din diætist til at foretage konkrete måltid planer for dig.
Her vil jeg blot nævne nogle generelle forslag til dine tre måltider om dagen.
Morgenmad Lav Purin Kost til kronisk nyresygdom Patienter virkninger og bivirkninger ved at spise bananer til CKD patienter
Du har brug for at få nok af høj kvalitet proteiner, vitaminer og mineraler, som kan hjælpe dig med at holde en sund samt bidrage til at forhindre din nyresygdom fra yderligere forværres. En morgenmad med et æg, hvid skål og et glas skummetmælk er egnet til patienter nyresygdom.
Frokost
En have med nogle grillet kylling på toppen er et godt valg til din frokost. Desuden bruger en fedtfattig dressing til top det og vælg nogle hakkede nødder for nogle stykket.
Middag
Ifølge National Kidney Foundation, ressource frugt drik og boost frugt flavored drik kan hjælpe dig med at opretholde en afbalanceret kost. Du kan også tilføje nogle grillet laks, eller dampet hvide ris til dit måltid.

Dette er de grundlæggende kostråd for patienter med nyresygdom. Faktisk kan du konsultere din læge eller diætister, eller kontakt vores eksperter online for mere specifikke råd.

没有评论:

发表评论