2015年10月28日星期三

Care for type 1 diabetes

Udover behandlingen, bør patienter med type 1 diabetes også være opmærksom på den daglige pleje, som kan hjælpe behandlingen. De fleste patienter er unge, og de bør tage sig af kost, motion, psykoterapi.
Diæt
1. energiindtag
Patienterne skal have en ordentlig mængde energi indtag, som kan opfylde behovet for kroppen. Og de skal også begrænse indtagelsen hvis kropsvægten er uden for rækkevidde.
2. protein
Indtaget af protein kan påvirke ændringen i den renale hæmodynamik. For meget indtag af protein kan øge byrden af ​​nyrerne.
3. fibrin Begge nyrer mislykkedes for diabetikere: Hvad skal man gøre
Indtaget af fibrin kan sænke blodglucose efter måltid. Dog kan for meget indtagelse også føre til ubehag i maven og indflydelse på absorptionen af ​​mineraler. Kan folk, der er Diabetisk Være i peritonealdialyse
4. fedt
Indtaget af fedt i en dag skulle tegne sig for 30 til 50 af den samlede på de fleste. De kan også have to fisk i en uge.
Motion behøver diabetespatient Behov for at have Dialyse med Creatinin 9,7
Motion hjælper patienter med type 1 diabetes gøre fuld brug af blodsukker og styre blodsukkeret. Så patienter med type 1 diabetes kan deltage i aktiviteter såsom dans, svømning. Desuden undgå klatring og dykning, som er anstrengende og kan føre til lavt blodsukker, og dermed forårsager fare.
Psykoterapi
Psykoterapi spiller også en vigtig rolle i opsvinget. Så forældre og venner bør tage sig af børn med type 1 diabetes og hjælpe dem være sikker på, at så længe behandlingen er korrekt og de følger lægens råd, kan de komme sig og leve et normalt liv.
terapi

Hertil kommer, som til behandling af type 1 diabetes, er de foreslog at tage immunterapi i Shijiazhuang nyresygdom Hospital, som er en kombinationsbehandling med traditionel kinesisk medicin og vestlig medicin, såsom immunterapi. For det første kan det give en generel justering, forbedre blodcirkulationen, opløse blod stasis, forbedre funktionen af ​​Pancrease holm, hvilket gende blodsukker, og dermed behandling af diabetes. For det andet har ringe bivirkning, sammenlignet med vestlig medicin og kan forbedre kvaliteten af ​​patienter livet. For mere information, kontakt os venligst online eller email os.

没有评论:

发表评论