2015年10月8日星期四

Naturligt middel mod protein i urinen af ​​nyresygdom

Er der nogen naturlige middel mod protein i urinen? Protein i urinen gør folk bekymrede, hvilket indikerer skader i nyre til protein lækker ud gennem filtreringsmembranen i nyren. Lang tid siver ud af protein vil føre til lav protein i plasma og ødem følgelig etc.
Regelmæssig behandling i mange lande er hormon og immunosuppressiv middel, såsom methylprednisolon (IVMP), glukokortikoid, steroid, som faktisk kan kontrollere symptomerne og hvad betyder Protein Mean i urin hos diabetikere mindske proteiner for tiden. Men det kan ikke behandle protein i urinen fra rod til det ikke kan reparere de beskadigede celler i nyren. Hvad mere er, hormon og immunsuppressive middel har også bivirkninger såsom blødning i mucosa i fordøjelseskanalen, forhøjet blodsukker, forhøjet blodtryk, osteoporose og lavt immunforsvar evne. Nogle patienter nyresygdom føler ophidset og svært at falde i søvn. Lang tid anvendelse af glukokortikoid kan ikke kun føre til lav immunitet, men også gøre det invaderet nemt kroppen eller tilbagefald af nyresygdom. Sidst men ikke mindst, alle former for hormon og immunosuppressive agent gøre skade på sundhed og vækst af kids.Proteinuria og nyresygdom Can Akupunktur Hjælp Lupus nefritis Patient Reducer protein i urinen

Er der nogen naturlige middel mod protein i urinen? TCM (traditionel kinesisk medicin - Herbal Medicine Behandler nyresygdom) er et godt valg, som er indvindes fra naturlige urter i naturen og indeholder aktive og nærende stoffer. Når det er anvendt i kroppen, kan det reparere de beskadigede celler, især renal glomerulær membranfiltrering. Hver mønt har to sider, og det samme gælder for TCM. Det vil tage lang tid at smadre og kog, hvilket ikke er praktisk, så på grundlag af hvilken, vi forsket Micro-kinesisk medicin, som anvendes gennem osmose og mere bekvem og effektiv end TCM (traditionel kinesisk medicin).

没有评论:

发表评论