2015年10月8日星期四

Hvordan man kan reducere Blood Urea Nitrogen (BUN) Niveau Naturligvis

BUN, hvilket er en forkortelse for blodurinstof, er et produkt af metabolismen kroppen på samme måde som kreatinin, carbamid, og så videre. Hvis ikke ryddet væk, vil de gøre skade på kroppen, for de er giftige. Hvordan man kan reducere blodurinstofnitrogen niveau er bekymret over mange nyresygdom patienter, og de også ønsker at finde ud af en naturlig måde.
1.how blodurinstofnitrogen (BUN) bliver høj? Medicin til High Blood Urea Nitrogen Level
Under normale driftsforhold, carbamid kommer ud af kroppen til sidst gennem renal glomerulær filtration membran i nyrerne. Når nyrerne svigter, vil de renale iboende celler blive beskadiget i overensstemmelse hermed. Så er den renale glomerulære membranfiltrering. I dette tilfælde vil små toksiske molekyler ikke sive ud såsom urinstof og føre til forhøjet urinstofnitrogen (BUN) og urea syre og så videre.
2.Sådan reducere forhøjet urea nitrogen (BUN) naturligt? Høj BUN Level
Her introducerer vi tradition kinesisk medicin (TCM) 's avancerede version Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som er virkelig en naturlig måde at sænke urinstof og creatinine.BUN Niveau i Henvisning til nyresygdom Can Forhøjet BUN og kreatinin være de eneste tegn på dehydrering
For det første, efter at medicinen ind i kroppen, vil det udvide blodkarrene, udvide de mikro-blodkar og dermed forbedre hele blodcirkulation og opløse blod stasis og forbedre utilstrækkelige blod og ilt i kroppen. For det andet, Micro-kinesisk medicin indeholder også rige og rigelige vitaminer, sporstoffer, mineraler osv De kan give rigelige næringsstoffer for at genoprette de værdiforringede nyrer, især den renale glomerulære membranfiltrering.

Sidst, men ikke mindst, kan Micro-kinesisk medicin også regulere immunsystemet og øge immunsystemets evne, hvorefter, kan nyre fjerne giftstoffer ud af sig selv og symptomer, såsom urinstof i urinen vil ikke tilbagefald en gang mere.

没有评论:

发表评论