2015年10月28日星期三

Kan ryge Indflydelse cyster i polycystisk nyresygdom (PKD)

Kan ryge indflydelse cyster i polycystisk nyresygdom (PKD)? Udover behandling, polycystisk nyresygdom (PKD) patienter også foreslået at tage vare på sig selv i det daglige liv for at sikre effekten af ​​behandlingen og forhindre cyster i at vokse sig større. Mange mennesker kan lide at ryge, som de mener kan gøre sig slappe for tiden, og det gør patienter med PKD. Men de er foreslået ikke at ryge. Hvad betyder den skade rygning gøre?
Der er forskellige former for tobak, men alle af dem er skadelige for polycystisk nyresygdom (PKD) patienter. Nikotinen er indeholdt i tobak kan forårsage konstriktion af blodkar, og dermed reducere blodgennemstrømningen i nyrerne. Men rigelige nyre blodforsyningen er nødvendig for nyrerne til at udføre sin normale funktion. Når der er nedsat renal blodgennemstrømning, kan progressionen af ​​nyreskader være accelerated.Chinese Urter til PKD Akupunktur for PKD varm komprimere terapi - PKD Behandling
Desuden indsnævret blodgennemstrømning udløser frigivelsen af ​​renin, som er et hormon, der kan øge blodtrykket. Som vi ved, forhøjet blodtryk er almindeligt i polycystisk nyresygdom og det er en faktor, der kan forværre sygdommen. Derfor, hvis du ryger, vil du give nikotin større chance for at øge blodtrykket. Desuden forhøjet blodtryk er ikke let at kontrollere, hvilket resulterer i mange komplikationer af polycystisk nyresygdom (PKD). Derfor er der en ugunstige forhold mellem røg og polycystisk nyresygdom (PKD).
Udover rygestop, bør patienter med polycystisk nyresygdom (PKD) også være opmærksom på følgende aspekter: Bør polycystisk nyresygdom Patienter stoppe med at ryge
For det første bør PKD patienterne undgå anstrengende motion for således at forhindre cyster i at blive presset. Desuden bør de også bære løst linning. Desuden undgå alle former for medicin eller lægemidler, som gøre skade på nyrerne.
For det andet, drikkevarer, især alkohol bør være forbudt, som kan stimulere nyrerne og stimulere aktiviteten af ​​protein og fremskynde væksten i nyrerne. Kaffe og chokolade, bør også være forbudt for dem begge kan også stimulere væksten af ​​kidney.How at skrumpe cyste med polycystisk nyresygdom (PKD)

Sidst, men ikke mindst, undgå at få en kold. Polycystisk nyresygdom (PKD) patienter skal have mere vand hver dag, holde varmen, ikke tage motion for lang udenfor for at undgå at få en forkølelse. Fordi efter polycystisk nyresygdom (PKD) patienter får en kold, vil smitte finde sted. Bakterier eller virus vil træde polycystisk nyresygdom (PKD) patienternes krop og fremskynde den betingelse. Selv serumkreatinin kan stige kraftigt, hvilket medfører enorme skader på nyrerne.

没有评论:

发表评论