2015年11月10日星期二

Hvordan man behandler kronisk nyresygdom i Fase 4

Folk, der har kronisk nyresygdom faktisk har gennemgået en lang tid nyreskade. Fremskridt af kronisk nyresygdom er en lang kursus og dette kursus er opdelt i fem faser som er baseret på den glomerulære filtrationshastighed. Så udvikler sig, når kronisk nyresygdom i stadie 4, hvordan kan vi gøre for at behandle vores sygdom radikalt?
Symbolet for kronisk nyresygdom i stadie 4 er glomerulære filtrationshastighed falder til området fra 15 ml / min / 1,73 m2 til 29 ml / min / 1,73m2. Med den faldende af glomerulære filtrationshastighed i denne fase, begynder nogle symptomer at dukke og nogle symptomer, der har eksisteret før blevet mere alvorlige. For eksempel, på grund af beskadigede nyre struktur, nyrer hos patienter med kronisk nyresygdom kan ikke udskille kalium glat som følge, kalium hober sig op i deres krop. Med mere og mere kalium ophobes, vises hyperkaliæmi. Desuden symptomer som hævelse, træthed og forhøjet blodtryk er mere severe.What behandlinger er tilgængelige for fase 4 CKD behandlingsmuligheder for trin 4 kronisk nyresygdom (CKD)
Alle symptomer i fase 4 af kronisk nyresygdom er forårsaget af store skader af renal funktion. Vores nyrer er sammensat af flere millioner renal enhed, der indeholder masser af renale iboende celler. Disse celler har forskellige funktioner og når disse renale iboende celler er beskadiget, i mellemtiden, vil vores nyrer mister deres funktion. For eksempel har glomeruli filtrering funktion og når glomeruli er beskadiget, vil glomerulære filtrationshastighed falde tilsvarende. Efterhånden som flere og flere renale iboende celler er beskadiget, vil vores nyrer miste næsten alle deres funktion, der forårsager dysbolism af vores krop. Derfor er en række symptomer. Beskadigede renale iboende celler er den egentlige årsag til symptomer i stadie fire, så hvis vi ønsker at lindre disse symptomer, bør vi på den ene side at stoppe sunde renale iboende celler bliver beskadiget uophørligt og på den anden side reparere svækkede celler. Kun dette, kan vi behandler vores kronisk nyresygdom fundamentally.Treatment for trin 4 nyresvigt med 17% nyrefunktion

Behandling af symptomer betyder ikke at behandle sygdommen. Ligegyldigt hvilken slags sygdom, vi får, så længe vi finde de dybereliggende årsager og derefter modtage behandling, som er rettet mod de virkelige årsager, vil vi få vores sygdom helbredes, i det mindste kontrolleres.

没有评论:

发表评论