Hvilke fødevarer nyresygdom patienter kan ikke spise? Udover behandling
terapi, patienter nyresygdom også er bekymrede over dette emne, som også kan
hjælpe behandlingen. Generelt er den vigtigste fødevarer, som patienter med
nyresygdom ikke kan spise er som følger:
1. bananer
Når nyresygdom udvikler sig til stadie 4 kronisk nyresygdom eller stadie 5
kronisk nyresygdom, er funktionen af nyrerne er beskadiget, og en funktion af
nyre er at justere balancen af elektrolyt. Så i fremskredent stadium, hvor
elektrolytten er ude af drift, vil høj kalium komme til at være så godt. Bananer
indeholder meget rig kalium, hvilket vil forværre patientens 'tilstand.
2. vandmelon Hvilke behandlinger er tilgængelige for Trin 4 CKD
Vandmelon er forbudt for dem, der har svær ødem eller hævelse. Især for
patienter med nefrotisk syndrom, ødem eller hævelse er de typiske symptomer.
Vandmelon indeholder en masse vand, som vil fremskynde nyreskader, hvis vi ikke
tager care.Treatment muligheder for trin 4 kronisk nyresygdom (CKD) Er Trin 4
CKD (kronisk nyresygdom) helbredes
3. bønner eller bønner produkt
Bønner eller bønner produkt indeholder meget protein, er det imidlertid ikke
egnet til patienter med nyresygdom for det indeholder dårlig kvalitet protein og
vil producere mere kvælstof i stofskiftet naturligvis sammenlignet med god
kvalitet protein fødevarer såsom magert kød, æggehvide og mælk. Når nyrerne er
beskadiget, vil funktionen blive beskadiget på samme tid, så det kan ikke
udledes kvælstof normalt. I denne tilstand, hvis vi tager i flere bønner, vil
det give nyre mere byrde.
4. champignon, appelsiner osv
Mushroom, kål, bananer, appelsiner, abrikoser, spinat, spiselige amaranth,
tang, nori, Dateplum persimmon, abrikos, mandel, nødder, jordnødder, soja bønne,
mung bønner, får lumbal, grisens nyre bør også begrænses, når nyresygdom
udvikler sig til fase 4 eller trin 5 for dem alle indeholder rig kalium. I
fremskredent stadium af nyresygdom, vil de forværre nyre samt ligesom
bananer.
没有评论:
发表评论